Зареждане

Аркадиуш Вжосек: Не мигайте във втората битка с Бадр Хари

Аркадиуш Вжосек: Не мигайте във втората битка с Бадр Хари
Публикувано на: Февруари 5, 2022 в 04:00 ч
Аркадиуш Вжосек предупреди всички фенове да не мигат във втората битка с Бадр Хари. Двамата ще направят реванш на събитието GLORY 80, което ще се проведе в Белгия на 19-ти март. В края на миналата година видяхме първата им битка в Нидерландия.

В нея легендата от Мароко прати своя по-млад съперник 3 пъти в нокдаун. Бадр обаче тръгна за нокаут във втория рунд, което му беше грешката. Той се откри за контра от Вжосек, който му вкара хай кик и го нокаутира.

Нокаута беше избран за нокаут на 2021 година в GLORY. Аркадиуш беше засипан с похвали, след като направи един от най-големите обрати в историята на бойните спортове.

Вжосек е в серия от 3 поредни победи и няма загуба от 4 години. В последно време той е много активен в медиите и сподели следното преди втората битка с Хари:

Бях много развълнуван и не си спомням. Наистина не мога да си спомня какво стана. Бях много развълнуван и много щастлив след нокаута. Но не мога да си спомня няколко минути след битката. Имаше твърде много емоции. Преди първия двубой изпитах много странни чувства. 

Беше нещо различно. Мечтаех да се бия за GLORY. Тази първа битка с Бадр беше различна. Трудно е за обяснение. Беше като най-голямата ми сбъдната мечта. Беше много странно чувство. Чудо е добра дума да опиша този случай. 

Започнах да тренирам кикбокс и първият, който гледах беше Буакау. Наистина харесвам да гледам неговите най-добри моменти преди тренировката си. Опитвам се да тренирам като него. Първият път в Тайланд тренирах там около месец и го срещнах. Имам снимка с Буакау. 

Мисля, че беше през 2015 година. Това беше нещо голямо. Ще съм подготвен както в първата битка с Бадр. Не мигайте във втората ни битка с Хари.

Ще успее ли Вжосек пак да изненада Хари ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес