Зареждане

Антон Петров: Няма как да си позволя загуба. Готов съм за тежък мач!

Антон Петров: Няма как да си позволя загуба. Готов съм за тежък мач!
Публикувано на: Ноември 20, 2018 в 08:26 ч
На 1-ви декември в столичната "Арена Асикс" ще се проведе очакваното с интерес бойно събитие Grand Fight Arena. Организатори на галавечерта са бойците Даниел Илиев и Георги Валентинов, котио също ще се качат на ринга, на който ще има четири ММА битки и четири по правилника К-1.

Атрактивният муайтай състезател Антон Петров ще бъде един от главните участници в събитието. Антон е един от най-активните български бойци и се състезава на високо ниво по целия свят. В момента той се готви за срещата си в София със своя отбор.

"Подготовката ми за 1-ви декември върви перфектно. Не съм излизал от форма от миналият ми мач, който беше скоро. Така че този път ще бъда още по-безкомпромисен на ринга.

Тренирам с моят главен треньор Веселин Веселинов, също така и с баща ми - Сергей Петров."

Вижте също: Атанас Божилов - Наката: Готов съм за война в Grand Fight Arena!

Срещу Антон ще се изправи 32-годишния бразилец Shely "Pilao" Santana. Той е дългогодишен състезател по кикбокс, а също има и 13 двубоя в ММА правилника - изключително опасен и опитен противник.

"Опонентът ми е 'Pilao' Santana - знам, че е много опитен. Но няма как да си позволя да ме победи. Ще бъда на 100% фокусиран и готов за тежък мач. Както винаги!"
 
 
Битките на Антон Петров са винаги много атрактивни и радост за окото. Дългогодишният състезател по муайтай води доста агресивна игра в стойка, което е радост за феновете на бойните спортове. Участието му в Grand Fight Arena гарантира атракция.
 
"Grand Fight Arena ще бъде едно много зрелищно събитие. Ще има много добри български състезатели и ще се получат страхотни срещи."

След събитието Антон ще си вземе кратка почивка, но 2019-та година може да го зарадва с нов договор към някой от престижните турнири.

"За следващата година водя преговори със сериозни организации, но не обичам да говоря предварително."

Вижте също: Grand Fight Arena избухнаха с мега-якото промо

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес