Зареждане

Анкета: Даниел Илиев или Деян Топалски?

Анкета: Даниел Илиев или Деян Топалски?
Публикувано на: Ноември 28, 2019 в 19:13 ч
Без съмнение най-ожесточеният реванш в родните бойни спортове за 2019-та ще се състои на 20-ти декември. Кикбокс организацията MTGP 33 ще проведе третото си издание в България - отново в зала "Универсиада".

Главното събитие на вечерта е битката между Даниел Илиев и Деян Топалски - двама от най-изявените ни профи-кикбоксьори в последните години.

Вижте също: MTGP 33 обявиха с гръм и трясък битките за събитието в София

Даниел и Деян имаха вече един двубой през 2016-та, който освен че бе изключително оспорван, завърши и със съдийско решение, победа за Топалски, което бе посрещнато много бурно от публиката в залата.

След няколко години събиране на напрежение, двамата отново ще излязат на ринга в ожесточена битка.

Победител обаче може да бъде само един - кой ще бъде той, гласувайте в анкетата на MMA.BG в Facebook.

 
Двамата не крият враждата си и Топалски сподели, че няма търпение да излезе срещу Даниел, който пък от своя страна бе категоричен, че ще изпрати опонента си в пенсия.
 
Вижте също: Дани Илиев за Топалски: Дойде време да пенсионирам този надменен палячо!
 
Илиев записа изключително силна серия от победи, последната от които бе по-рано този месец. Дани защити титлата си на шампион на KGP два пъти, а освен това наниза и няколко победи в Grand Fight Arena.

Бойният атлет се намира във върхова форма и е готов да отмъсти за спорната си загуба.

Топалски е боецът с по-голям опит, но известно време беше извън ринга, но се завърна в кикбокса с две загуби и една победа тази година. Той участва в професионалните галавечери Max Fight и Senshi.

Уверете се, че имате запазено място за MTGP 33 на 20-ти декември, тъй като организаторите са се погрижили за голямо зрелище с атрактивна файт карта. Билетите са на цена от 25 лева и вече се продават в мрежата на Eventim.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес