Най-големият сайт за бойни спортове

       

Ангел Дермански с двубой в GLORY 55 в Ню Йорк

Ангел Дермански с двубой в GLORY 55 в Ню Йорк
Публикувано на: Юни 3, 2018 в 10:02 ч

Българинът Ангел Дермански жъне успехи в състезанията по муайтай отвъд океана. Макар че живее от доста време в САЩ, той носи българския дух и гордо представя родината си на ринга.

Вижте също: Ангел Дермански: от село Свещари до муайтай ринговете в САЩ

През март той участва в престижния муайтай турнир Triumph Kombat - единствената организация, която провежда муайтай състезания в световно-известната зала Медисън Скуер Гардън, Ню Йорк. Там той направи много атрактивен двубой, който бе избран за "Битка на вечерта" срещу Diego Jaggesar. Двамата обаче завършиха с равенство.

Сега те ще имат шанс за реванш в една от най-известните спортни зали в света - Медисън Скуер Гардън, а също и в престижната организация GLORY.

Двамата ще се изправят отново един срещу друг на 20-ти юли в GLORY 55.
 

 
Главната среща на вечерта ще бъде между шампиона в средната категория Alex Pereira, който ще защитава титлата си срещу Yousri Belgaroui.

Преди тях в подглавното събитие един срещу друг ще се изправят шампионът в категория перо Robin van Roosmalen и тайландецът с почти 200 срещи Petchpanomrung Kiatmookao.
0 споделяния
FB Сподели

Свързани Новини

Резултати от GLORY 55: New York

Резултати от GLORY 55: New York
Събитието GLORY 55: New York се проведе на 20 юли в New York.
Новини » юли 21, 2018 (0)
цялата новина

Трима българи на европейското по муайтай в Прага

Трима българи на европейското по муайтай в Прага
Трима състезатели представляват България на европейското първенство по муайтай, което се провежда в момента в Прага, Чехия.
Новини » юли 2, 2018 (0)
цялата новина
Мнения в Facebook