Зареждане

Над 1400 каратисти от 30 страни на седмична среща в 'Камчия'

Над 1400 каратисти от 30 страни на седмична среща в 'Камчия'
Публикувано на: Юли 1, 2018 в 05:40 ч
Източник: в-к Монитор
Изпратено от: ivanivanov5
Над 1400 професионални каратисти, състезатели, инструктори и треньори по карате киокушин от 30 държави ще пристигнат в България за един от най-големите тренировъчни лагери по бойното изкуство в света. Той започва на 1 юли и ще продължи до 8 юли, съобщиха домакините.

И тази година базата на СОК „Камчия“ ще бъде домакин на грандиозното събитие, което се организира от Българската карате киокушин федерация (БККФ) и Световния киокушин съюз (KWU). Тренировъчният лагер ще започне със съдийски семинар, кантар за състезателите и два футболни турнира.

На 3 юли ще се проведе и едно от най-очакваните събития в рамките на лагера – първенството за кадети KWU Varna Cup 2018. В него за медали и купи ще се борят каратисти от 18 до 21 години. За втора поредна година лагерът ще предложи и зрелищни битки по време на професионалия турнир Grand Prix 2018.

На 4 юли един срещу друг на татамито ще се изправят професионални състезатели по карате киокушин от България и Русия. В категория до 60 кг. сили ще премерят Дилян Николов и Серго Арменян, а до 80 кг. Георги Дойчев и Виктор Беляев.

Специално за тренировъчния лагер у нас ще пристигнат известни имена от света на карате киокушин, сред които и лидерите на KWU, като Канчо Хацуо Рояма-директор на Kyokushin-kan International Honbu (9 дан), шихан Анджей Древняк (9 дан), шихан Дейвид  Питхол (7 дан), шихан Рамил Габасов (5 дан), Сенсей Александър Пичкунов – генерален секретар на KWU (4 дан).

Сред официалните представители от Българската карате киокушин федерация на лагера ще присъстват шихан Асен Асенов ( 5 дан) -  член на УС на БККФ, сенсей Николай Рачев (5 дан) – национален представител на БККФ, сенсей Стоян Димов (4 дан) – изпълнителен директор на федерацията и сенсей Тихомир Атанасов (4 дан) -  член на УС на БККФ.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес