Зареждане

Ивет Горанова ще участва в тренировъчен семинар в Сливен

Ивет Горанова ще участва в тренировъчен семинар в Сливен
Публикувано на: Октомври 15, 2022 в 00:00 ч
Sportal.bg
Олимпийската шампионка на България по карате Ивет Горанова ще участва в тридневен семинар в Сливен и ще проведе съвместни тренировки с деца и професионални състезатели от всички възрастови групи. Това съобщиха от пресцентъра на община Сливен. Горанова се е срещнала днес с кмета на Сливен Стефан Радев. Тя е в града по покана на Карате клуб Аякс, с ръководител Филип Божилов.

Тренировъчният семинар ще се състои на 14, 15 и 16 октомври.

„Целта ми е чрез участието си в семинара да предам моя опит и това, което знам, за да се докоснат повече деца и един ден да имаме шампион по карате. Това е интелигентен спорт. Освен физически данни и подготовка, трябва да мислиш и да умееш да преценяваш и обмисляш всяка ситуация", каза Горанова.

Кметът Стефан Радев поздрави Ивет Горанова за високото спортно майсторство и за примера, който дава на младите хора. Той подчерта, че община Сливен прави всичко възможно, за да помага на спорта в града и да подобрява условията в спортните бази.

Ръководителят на Карате клуб Аякс Филип Божинов заяви, че в Сливен има много добри бази за тренировки и за разлика от други градове в страната тук клубовете не заплащат наем на общината. В клуб Аякс тренират над сто деца в различни възрасти.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес