Зареждане

Жиу-жицу сблъсък сред битките в MAX FIGHT 46

Жиу-жицу сблъсък сред битките в MAX FIGHT 46
Публикувано на: Юли 31, 2021 в 07:04 ч
Мач по бразилско джиу джицу сменя сблъсъка между Велислав Николов и Даниел Гецов.

Три дни преди участието си в „Максфайт 46“ Даниел Гецов получи забрана за участие в професионалния сблъсък.

Бързата реакция на мачмейкъра на „Максфайт“ обаче привлече нови класни състезатели към зрелищната файт карта, които ще се качат на ринга вместо двубоя във формат SUPER MAX между Велислав Николов и Даниел Гецов.

На ринга в категория до 80кг ще се качат бразилецът Фабио Тешейра и Леонид Тодоров, които ще се срещнат по правилата на бразилско джиу джицу. Многократният призьор по граплинг и носител на лилав колан по бразилско джиу джицу Фабио Тешейра идва от централата в Рио Де Жанейро, където в международния тим на “GF TEAM“ се подготвя при легендарния Жулио Цезар – един от треньорите в топ 5 на този спорт. Опитният български представител Леонид Тодоров пък е част от спортен клуб „Бойни спортове Монтана“.

Джиу джицу пък е шестият стил в бойните спортове, който е включен във файт картата на 46-тото издание на „Максфайт“. Припомняме, че останалите срещи са по правилата съответно на SUPER MAX, ММА, МАХ1, К1 и професионален бокс. Най-успешният български промоутър, който се превръща в своеобразен фестивал на бойните спортове вече има предложения и за стилове в карате, които обмисля в своите предстоящи издания – „Максфайт 47“ в София и 48-та Гала вечер, на която домакин ще бъде зимният курорт Пампорово.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес