Зареждане

Семинарът с Gabriel Rollo започва този петък

Семинарът с Gabriel Rollo започва този петък
Публикувано на: Януари 16, 2012 в 15:47 ч

В петък започват петдневните отворени тренировки с черния колан по бразилско жиу-житцу, Garbiell Rollo от отбора на Chekmat Jiu Jitsu, Бразилия, който пристига в България по покана на столичния клуб Real Pain с президент Христо Христов.

Това е точната програма за провеждане на семинара:

петък - 19:00 - ги
събота - 14:00 - ги
неделя - 14:00 - без ги
понеделник - 19:00
вторник - 19:00

Продължителността на отворените тренировки с бразилския черен колан е 5 дни, като цената за петдневните тренировки за престоя му тук е 100 лева, а желаещите да посетят само 1 ден от семинара, трябва да платят 40 лв.

jiu jitsu mma академия


Мястото за провеждане е новата Жиу-житцу и ММА Академия, която ще бъде открита официално по време на гостуването на бразилеца. Академията се намира на втория етаж в South Mall, ул. "Акад. Борис Стефанов" 35 (до Зимния дворец), кв. Студентски град, София.

Професор Роло е ученик на един от топ бойците Родриго Кавака и неколкократен световен шампион по жиу-житцу. Черният си колан е заслужил от Leo Vieira, който е известен с изключително красивата си игра в жиу-житцу. Той е първият от чуждестранните треньори, които ще преподават в новата зала.


Тренировките на клуб Real Pain се провеждат в новата зала от понеделник, 16-ти януари. Началният час е 19:00 от понеделник до петък.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес