Зареждане

Grappling Booster: Твоят джобен граплинг и жиу-жицу треньор

Grappling Booster: Твоят джобен граплинг и жиу-жицу треньор
Публикувано на: Юни 17, 2024 в 17:01 ч
Трениращите хватови бойни изкуства като граплинг, жиужицу, дуждо и т.н. вече имат свое мобилно приложение, чрез което да тренират своята кондиция и сила по всяко врее и всяко място.

Grappling Booster, новото мобилно приложение за iOS и Android, стартира официално преди няколко седмици!


Grappling Booster е най-добрият инструмент за граплъри от всички нива, които искат да подобрят силата, кондицията и техниката си. То предлага персонализирана тренировъчна програма, съобразена с целите, свободното време за тренировки,  местоположението, оборудването и нивото на потребителите.

"Grappling Booster е като да имаш личен треньор в джоба си!", споделя Ангел Караиванов основател на Grappling Booster. "Приложението е създадено, за да помогне на граплърите от всички нива да издигнат играта си на следващото ниво, като допълнят времето си на тепиха с персонализирани тренировки, насочени към силата, издръжливостта и техниката."


С Grappling Booster потребителите могат да създават персонализирани тренировки, които отговарят на специфичните им нужди, като избират от разнообразни упражнения със собствено тегло и със свободни тежести, предназначени за бойни спортове. Граплърите имат достъп и до упражнения, които подобряват гъвкавостта, движенията и техниката, включително минаване на гардове, защита и измъкване от неудобни позиции.

Основни характеристики на Grappling Booster

  • Персонализирани тренировъчни програми: Създаване на уникални програми, които са съобразени с вашите цели, време, място, оборудване и ниво на умения. 
  • Силова подготовка: Изградете сила и мускулна маса с упражнения, предназначени специално за хватовите бойни спортове. 
  • Упражнения за кондиция: Усъвършенствайте кардиото и издръжливостта си с разнообразни упражнения и времеви интервали. 
  • Усъвършенстване на техниката, движенията и гъвкавостта си с помощта на концептуални обяснения и упражнения, които ви подготвят за по-добро използване на правилните лостове при подаване, преминаване, защита и бягство.
  • Проследяване на тренировките: следене на напредъка.
  • Споделяне в общността: Споделяне на тренировки и се свързване с други граплери.

За Grappling Booster


Grappling Booster е мобилно приложение за iOS и Android, което предоставя на трениращите хватови бойни изкуства (жиу-жицу, граплинг, джудо и т.н.) персонализирани тренировъчни програми за подобряване на тяхната сила, кондиция и техника.

За момента приложението е безплатно и може да бъде свалено от App Store за iOS и Google Play за Android.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес