Зареждане

Габи Гарсия си призна, че е ползвала стероиди

Габи Гарсия си призна, че е ползвала стероиди
Публикувано на: Август 6, 2024 в 02:00 ч
Габи Гарсия, легендата на бразилското джиу-джицу, призна, че е използвала стероиди по време на кариерата си в поразителна изповед.

Многократната световна шампионка призна, че е използвала стероиди, докато Международната федерация по бразилско джиу-джицу (IBJJF) не въведе строг допинг контрол. Ползването на забранени вещества е нещо, което се смята за един от най-големите грехове в спорта.

Честността на Гарсия относно нейното минало идва като изненада за много фенове и колеги бойци. Признанието на Гарсия хвърля нова светлина върху нейната впечатляваща кариера. Нейната бърза физическа трансформация и преобладаващата й доминация в спорта често предизвикват спекулации.

Въпреки че през 2013 г. Габи даде положителен тест за забраненото вещество кломифен, тя избегна отстраняване.

"Хайде. 34 години в този спорт. Използвала съм забранени вещества.“, призна Гарсия.

Решението на Гарсия да говори открито за допинга може да доведе до преразглеждане на представянето й и по-широк дебат относно използването на стероиди в бойните спортове. Бившата шампионка също се е състезавала в ММА в миналото, където физическият й поразителен външен вид е бил редовна тема на разговор. 

Нейната кариера извън BJJ също беше обект на внимание поради потенциалното въздействие на стероидите върху нейното представяне.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес