Зареждане

Двама черни колани по бразилско жиу-житцу със семинари в София

Двама черни колани по бразилско жиу-житцу със семинари в София
Публикувано на: Октомври 30, 2017 в 18:00 ч

Застудяващите месеци се оказват доста приятни за любителите на граплинга и жиу-житцу. Освен състезанието в Монтана, което предстои на 11-ти ноември, трениращите ще могат да споделят опит и да увеличат знанията и техниките си на две различни събития.

Двама известни треньори по бразилско жиу-житцу ще гостуват през идните седмици в София, където ще проведат семинари с ги и без ги.
 

16-ти ноември: Luiz Camarinha

 
На 16-ти ноември в залата на Open Mat BJJ на ул. Веслец 18, ще гостува черния колан от Бразилия - Luiz Camarinha.

Семинарът ще бъде два дни, като пъвата част ще е четвъртък, 16 ноември от 17:30 НО-ГИ и втората събота, 18 ноември от 15:00 с ГИ.

Luiz се занимава с Бразилско жиу-житцу от 21 години и е втора степен черен колан под проф. Гилберто Габас. Освен опита си в BJJ, той работи и 16 години в Polícia Civil de São Paulo (техните специални части).

Цената на семинара ще бъде 25 лв. за единия ден и 40 лв. за двата. Всички са добре дошли, без значение от клуба и отбора.
 

9-ти декември: Tudor Mihaita

 
На 9-ти декември в тренировъчната зала в Дианабад ще се проведе двудневен семинар с румънеца Tudor Mihaita.

Той е черен колан по бразилско жиу-жицу и главен треньор на Absoluto Fight Team. Отборът му има афилиати в Европа и Азия. Треньор на UFC бойци и редица европейски и световни шампиони по БЖЖ и граплинг. Във визитката му присъстват и титли от ADCC Europeans, Berlin Open и London Open.

Семинарът ще е двудневен с по две тренировки на ден.
09.12.17 (събота) 10:00 - ГИ
18:00 - Но ГИ

10.12.17 (неделя) 10:00 - ГИ
18:00 - Но ГИ

Тренировките с ГИ ще включват и технически и стратегически разяснения относно правилника на IBJJF и Европейското първенство в Лисабон.

За всички главни треньори семинарът е безплатен!

Такса за целия семинар: 50 лв.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес