Зареждане

Chael Sonnen остава в Metamoris 4

Chael Sonnen остава в Metamoris 4
Публикувано на: Юли 3, 2014 в 10:13 ч

Миналата седмица Chael Sonnen бе принуден да се оттегли от ММА, след като даде положителен допинг тест. След това стана ясно, че има и втори положителен допинг тест, което пък го лиши от коментаторското му място в UFC и FOX.

Въпреки перипетиите около Sonnen, той няма да бъде отстранен от граплинг срещата си в Metamoris 4. Президентът на организацията, Ralek Gracie обясни защо.
 
"Няма да отстраним Chael Sonnen от Metamoris 4 на 9 август.

Защо ли? Защото не правим допинг тестове като цяло и не сме ММА организация. Metamoris е граплинг турнир с различни правила.

Запознатите сме с проблемите с допинга, но трябва да направим доста проучвания и да поработим по въпроса, докато излезем със становище. Заради несигурността и спорните резултати около регулирането на допинга отделяме време, за да открием най-добрия начин за тестване в нашата организация.

И освен това хората, които разбират нивото на противниците в Metamoris, ще разберат че каквито и стимуланти да взима Chael, те няма да му помогнат. Chael е борец от световна класа и ММА боец. Участието му в турнира ще даде на феновете нещо, което не виждат всеки ден."
 


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес