Зареждане

14 медала за GF TEAM BULGARIA от Берлин

14 медала за GF TEAM BULGARIA от Берлин
Публикувано на: Декември 3, 2019 в 18:46 ч
Източник: GF Team
Изпратено от: IML
Тази събота в Берлин се състоя престижния турнир от веригата IBJJF  Berlin International OPEN. В него взеха участие стотици атлети от всички краища на света. Те премериха сили в двете версии на бразилското жиу житцу - GI и NO GI.

Състезателите на GF TEAM Bulgaria се представиха изключително добре - 6 участника донесоха в родината общо 14 медала.

Велко Гюров, който е един от титулярите на клуба беше на крачка от златото в изключително равностоен финал при лилавите колани на NO GI  в категория до 79.5 Успя да премине и през най-тежките от девизията и стигна до полуфинал в OPEN CLASS(Абсолютна), където загуби със съдийско решение след равенство по точки. Така той успя да донесе в България сребро и бронз.

Другият опитен състезател на отбора Тодор Желязков, с атрактивни срещи успя да грабне 2 бронза - на GI и NO GI, отново при лилави колани, средна категория.

Третият състезател на клуба при лилави колани беше гост треньора от Бразилия Кауа Битенкурт. Той взе 2 сребърни и 1 бронзов медал в полу тежка и абсолютна на GI и тежка на NO GI.

При сините колани в успорваната средна категория, достойно се представи Ивайло Павлов, който се прибра с 2 бронза - от GI и NO GI.

Също с 2 бронза си тръгна от Берлин и Борислав Богоев.Той премери сили в тежка и абсолютна категория на NO GI при сините колани.

Най-младият представител на клуба Красен Чакъров направи зрелищни срещи и се сдоби с цели 3 бронза - при супер тежките на сини колани GI и NO GI, както и при абсолютна на GI.

С тези постижения момчетата от GF TEAM успяха да си извоюват и 1во място в отборното класиране на NO GI.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес