Зареждане

Тай Чи майстор: Нокаутираха ме, защото бях отровен

Тай Чи майстор: Нокаутираха ме, защото бях отровен
Публикувано на: Април 16, 2022 в 02:00 ч
В последните години в Китай стана на мода ММА бойци и кикбоксьори да се бият с всякакви самозванци, които се обявяват за майстор на бойно изкуство. Всичко тръгна от Сю Ксяодонг, който е ММА треньор и боец. Той разобличи много майстори и неговите изяви станаха хит по цял свят.

През 2017 година Ксяодонг трябваше да се бие с Ма Баогуо, който твърди, че е майстор на Тай Чи. За съжаление тогава някой съобщи на полицията за битката им и всичко пропадна. През 2020 година Баогуо отново се появи, за да предизвика ММА аматьора Уанг Цин Мин. 

Срещата им продължи много кратко и беше една от най-големите изненади в историята на бойните изкуства. Ма Баогуо получи разрешение да носи обувки в битката, но това не му помогна.

В битката им Уанг Цин нокаутира брутално Тай Чи майстора, който сега 2 години по-късно си е измислил оправдание. В интервю за медия в Китай Ма Баогуо се оправда за тежката загуба с нокаут и каза:

"Бях много раздразнен. Трябваше да спечеля. Защо нямах сила, а ръцете ми не можеха да се движат ? Защо супер бавното му ляво кроше успя да ме удари ? Как така ? Не можах да го разбера. 

Сигурно е имало нечестна игра. Сигурно някой ме е докоснал и е сложил малко етер върху мен. Ръцете ми бяха бавни, защото някой ме отрови. Някой ми направи нещо преди боя. 

Нямам доказателства, така че не мога просто да кажа това публично, така че го казах само на приятели."

Ето част от интервюто с Баогуо:



Ето я и битката, която се проведе преди 2 години:






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес