Зареждане

Класиране на състезателите на БФКК в САЩ

Класиране на състезателите на БФКК в САЩ
Публикувано на: Януари 29, 2009 в 00:54 ч

За пореден път отбора на Българска федерация по карате киокушин (БФКК) започна годината вземайки участие на Американското Отворено Първенство на категории в град Лос Анжелис!

Турнирът и тази година се проведе в японски театър, в квартала “Литъл Токио”.

Четирима състезатели на БФКК, с треньор Световния Шампион Сенсей Емил Костов, се съревноваваха на това Първенство и се завърнаха с 4-ри награди.

Двамата най-малки състезатели от отбора, представители на СК”КИОКУШИН СПИРИТ”- Бургас, се класираха по следния начин, съответно на дисциплините кумите и ката:


Виктор Христов – 10 год. - след  победа първа среща и победа с ипон във втората среща, стигна до финал, където загуби от шампиона в неговата категория и така се класира 2-ри на кумите.


Пламен Бонев -13 год. - който за 2-ри път участва на това Първенство, стана отново Шампион на дисциплината “ката” в неговата възрастова група.


От своя страна, Сенпай Гергана Апостолова, защити титлата си Шампион на Америка на дисциплината “ката”, за четвърти пореден път на това състезание, побеждавайки този път Световната Шампионка на ката, представителката на Япония – Мируйо Ито и Европейската Шампионка от 2007г., полякинята Александра Раджевич!


Дебют на този Турнир при мъжете, направи състезателя на БФКК, представител на СК”ИЧИ ГЕКИ – Варна” – Кирил Боев. Той се съревновава при мъжете в категория до 90 кг., където след 2 победи, една от които с ипон и една загуба, се класира на 3-то място.
Финалистите от Турнира, бяха наградени от екшън-звездата Майкъл Рупърт, което се е превърнало в традиция на Американското Първенство, победителите да бъдат награждавани от известни холивудски звезди.
 

българска федерация карате киокушин

 

Източник: БФКК

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес