Зареждане

БФ таекуондо включи Fight Scout в своите инструменти за менажиране

БФ таекуондо включи Fight Scout в своите инструменти за менажиране
Публикувано на: Юни 12, 2022 в 16:22 ч
Развитието на мобилното приложение Fight Scout отбеляза свой пореден успех на територията на България.

След като в началото на месеца БФ Самбо се включи в инициативата на приложението, тази седмица това бе потвърдено и от Българската федерация по таекуондо.

Мобилното приложение Fight Scout е създадено от екип, начело на който застава Любомир Геджев - дългогодишен състезател по ММА и жиу-житцу. Целта на приложението е да събере всички професионалисти в различни дисциплини бойни спортове, така че да се улесни международната комуникация между състезатели, мениджъри и организатори, като по този начин всеки регистриран боен атлет да има възможност да бъде забелязан от чуждестранни организатори и да изгради сам професионалния път в своята кариера.

БФ Таекуондо призовава своите атлети да създадат профил в приложението с цел да получат по-голяма публичност и популярност на международно ниво в подкрепа на професионалното им развитие.


В приложението всеки боен атлет създава и управлява собствен профил, като по този начин се позиционира сред професионалните състезатели в различни водещи бойни спортове, повишавайки възможностите си за изграждане на кариера във всяка точка на света.

Вижте също: Fight Scout - приложението, което свързва професионалистите в бойните спортове

Организаторите на събития лесно могат да добавят пълната информация на едно място за провежданите от тях мероприятия, така че да бъдат откривани лесно от фенове, спонсори и бойци через филтриране по вид спорт, локация и др.

В услуга на мениджърите на професионални бойци, приложението Fight Scout идва като облекчение за воденето на комуникация между организатори и състезатели и намирането на нови бизнес възможности.

Мобилното приложение Fight Scout е налично за устройства с Android и iPhone и може да бъде свалено от www.fightscout.app


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес