Зареждане

Fight Scout - приложението, което свързва професионалистите в бойните спортове

Fight Scout - приложението, което свързва професионалистите в бойните спортове
Публикувано на: Март 28, 2022 в 11:02 ч
Fight Scout е първото по рода си мобилно приложение, което свързва всички професионалисти в бойните спортове от целия свят.

Бойци, мениджъри, организатори и фенове имат вече място, в което да намират полезна информация един за друг, което да ускори съвместната им работа.

Бойците, след създаване на профил, могат да намират двубои в международни организации и да бъдат откривани от организатори и мениджъри.

Мениджърите и организаторите от своя страна могат да намират нови и атрактивни бойци, лесно намират опоненти и популяризират събитията си пред международна аудитория.


 
Ако не сте боец, мениджър или организатор, може да се регистрирате като фен и ще имате достъп до голяма база от информация с възможност за чат с любимите си бойни атлети.

Може да последвате Fight Scout App във Facebook и Instagram, за да се запознаете с всичко най-ново около развитието на приложението.

А едно от най-хубавите неща в него е, че има българско участие в разработването му. Затова и предоставяме именно тук всички да се възползват от пълните функции на приложението напълно безплатно, като го изтеглите за iPhone или Android.

За забележки и допълнителни идеи може да пишете на разработчиците на [email protected] - вашата обратна връзка и предложения са изключително полезни.

Може да свалите Fight Scout App от App Store и Google Play и да създадете своя профил още сега напълно безплатно.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес