Зареждане

62 годишен дядо грабна бронза на игрите по борба във Великобритания

62 годишен дядо грабна бронза на игрите по борба във Великобритания
Публикувано на: Ноември 30, 2015 в 08:46 ч

Tony Collins е 62 годишен дядо от Ливърпул, който направи истински фурор по време на националните игри на Великобритания и грабна бронзовия медал от турнира.

Когато за първи път стъпва на тепиха на 25 години Tony Collins бива веднага туширан, но тази загуба го мотивира през следващите 32 години да се отдаде изцяло на един от най-древните бойни спортове в света - борбата.

Повечето бойци са в пика на своята кариера през 20-те си години, но не и Collins, който на завидната възраст от 62 години тренира по два пъти на ден. Като тази година направо истински фурор и грабна бронза на националните игри. 

Ето какво заяви радостният дядо след края на турнира:

"Дойдох да се боря на това състезание, защото беше обявено, че ще е за ветерани. Очаквах, че повечето борци ще са на моите години. Но когато се записах от организаторите ми казаха, че няма нито един участник близо до моите години."

Въпреки, че Collins е бил тотален аутсайдер, той постига немислимото и грабва медал от турнира.

"Когато бях млад повечето мои набори пиеха, пушеха или употребяваха наркотици. Заклех се, че това никога няма да се случи на мен - ще продължа да тренирам и да се грижа за здравето си. Никога не знаеш на какво си способен, докато не го постигнеш. Всички ние може да постигнем много повече в залата и в живота. Трябва да тренираш, и тренираш, и тренираш. Никога да не се отказваш от целите си.".

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес