Зареждане

Жилей Джан: Преговарях за битка с Нгану на 23 декември, но той отказа

Жилей Джан: Преговарях за битка с Нгану на 23 декември, но той отказа
Публикувано на: Декември 2, 2023 в 19:00 ч
Китайският гигант в тежка категория Жилей Джан разкри в скорошно интервю, че води преговори да се изправи срещу ММА ветерана Франсис Нгану на 23 декември в рамките на голямата боксова карта в Саудитска Арабия.

Нгану, бивш шампион на UFC, направи своя професионален дебют през октомври, в кросоувър боксов мач с шампиона на WBC Тайсън Фюри.

Боецът от ММА направи истинско представление на ринга, тъй като повали Фюри в третия рунд и му създаде проблеми в хода на състезанието. Фюри си тръгна с оспорвяна победа в десет рунда с разделено решение.

Според Джан, Нгану не се е интересувал от този взаимна битка.

"Първоначално се водеха разговори да се бия с Нгану на 23 декември и аз казах: 'Добре, това е разходка в парка за мен, ще го приема'. Но Нгану не искаше да го направи. И тогава се получи това, което виждате. Големите имена започнаха да идват като Джошуа, който запълни картата. И ето какво се случи", заяви Джан.

Джан е готов да се справи с всички желаещи - тъй като повечето от топ имената са вече заети. Бившият двукратен шампион Антъни Джошуа се изправя срещу Ото Валин на 23 декември.  Врамките на същата карта ще се сблъскат бившите шампиони Деонтей Уайлдър и Джоузеф Паркър. 

"Вярвам, че всеки е зает с графика си, но аз съм човек, който когото и да поставите пред мен, ще се бия. Това зависи от моя екип", каза Джан. 

"Мисля, че това предстои - голям бой в Китай през 2024 г., хората ще видят нещо подобно. Хората зад кулисите работят много усилено, всеки ден се опитват да прокарат това и вярвам, че през 2024 г. ще видим битка за световната титла на високо ниво. Всички са поканени.

"Имам силното усещане, че предстои нещо голямо, и искам всички да останат на линия. Ако гледате моята битка, няма да ви разочаровам".

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес