Най-големият сайт за бойни спортове

       

Wilder даде прогнозата си за Joshua - Klitschko

Wilder даде прогнозата си за Joshua - Klitschko
Публикувано на: Декември 29, 2016 в 12:02 ч
 
Anthony Joshua и Wladimir Klitschko се изправят един срещу друг в касов двубой на 29 април на “Уембли”, а шампионът във версия WBC Deontay Wilder даде своята прогноза - победа за Joshua.


Няма спор, че Wladimir е най-серозният и респектиращ опонент, срещу когото британецът някога се е изправял. Трябва обаче да се отбележи, че по времето на срещата Klitschko ще бъде вече 41-годишен. Мнозина вярват, че най-добрите му дни са вече зад гърба му.

Ето какво мисли “Bronze Bomber” Wilder:

“Joshua е на топ ниво и сърцето ми ми казва, че той ще победи Klitschko. Макар и да мисля, че в Klitschko все още има нещо останало. За него бе истински срам, че загуби от Tyson Fury. Говорим за шампион, който е властвал в категорията за десетилетие, а изведнъж той губи. Говорейки от моята перспектива на непобеден боксьор, ако аз загубя, сърцето ми ще падне в стомаха. Особено ако съм бил шампион цяло десетилетие? Това ще бъде възможно най-ниското чувство”.

Преди години Klitschko използва Joshua в ролята на спаринг партньор. Wilder вярва, че това ще направи британеца още по-уверен.

“AJ е млад, силен и също толкова висок. В повечето подобни ситуации, младият човек надделява. Понякога, когато са те детронирали, най-добре е да останеш настрани. Младия човек е свеж, той те е изследвал, знае всеки ход, който можеш да предложиш. Ти може да си мислиш, че все още го имаш, но твоето тяло и ум са станали по-бавни. Ще бъде интересен мач. Това е нещо добро за категорията, като се радвам, че се случва. Бъдете сигурни, че ще ме гледате, когато се изправя срещу победителя”.

0 споделяния
FB Сподели

Свързани Новини

Hearn: Ако Fury иска Joshua през пролетта - няма проблеми

Hearn: Ако Fury иска Joshua през пролетта - няма проблеми
Мениджърът на Joshua, Eddie Hearn заяви, че няма пречка двамата да се бият на пролет.
Новини » януари 20, 2018 (0)
цялата новина

Еди Хърн: Джошуа - Уайлдър до края на годината, може и в САЩ

Еди Хърн: Джошуа - Уайлдър до края на годината, може и в САЩ
Еди Хърн заяви, че няма никакви притеснения да изпрати своя боксьор в САЩ за мегабитка с шампиона на WBC.
Новини » януари 18, 2018 (3)
цялата новина
Мнения в Facebook