Най-големият сайт за бойни спортове

       

Wilder даде прогнозата си за Joshua - Klitschko

Wilder даде прогнозата си за Joshua - Klitschko
Публикувано на: Декември 29, 2016 в 12:02 ч
 
Anthony Joshua и Wladimir Klitschko се изправят един срещу друг в касов двубой на 29 април на “Уембли”, а шампионът във версия WBC Deontay Wilder даде своята прогноза - победа за Joshua.


Няма спор, че Wladimir е най-серозният и респектиращ опонент, срещу когото британецът някога се е изправял. Трябва обаче да се отбележи, че по времето на срещата Klitschko ще бъде вече 41-годишен. Мнозина вярват, че най-добрите му дни са вече зад гърба му.

Ето какво мисли “Bronze Bomber” Wilder:

“Joshua е на топ ниво и сърцето ми ми казва, че той ще победи Klitschko. Макар и да мисля, че в Klitschko все още има нещо останало. За него бе истински срам, че загуби от Tyson Fury. Говорим за шампион, който е властвал в категорията за десетилетие, а изведнъж той губи. Говорейки от моята перспектива на непобеден боксьор, ако аз загубя, сърцето ми ще падне в стомаха. Особено ако съм бил шампион цяло десетилетие? Това ще бъде възможно най-ниското чувство”.

Преди години Klitschko използва Joshua в ролята на спаринг партньор. Wilder вярва, че това ще направи британеца още по-уверен.

“AJ е млад, силен и също толкова висок. В повечето подобни ситуации, младият човек надделява. Понякога, когато са те детронирали, най-добре е да останеш настрани. Младия човек е свеж, той те е изследвал, знае всеки ход, който можеш да предложиш. Ти може да си мислиш, че все още го имаш, но твоето тяло и ум са станали по-бавни. Ще бъде интересен мач. Това е нещо добро за категорията, като се радвам, че се случва. Бъдете сигурни, че ще ме гледате, когато се изправя срещу победителя”.

Мнения в Facebook

Свързани Новини

Кобрата се бие с Джошуа още през октомври?

Кобрата се бие с Джошуа още през октомври?
Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев може да сбъдне мечтания мач с Антъни Джошуа още на 28 октомври.
Новини » юли 5, 2017 (0)
цялата новина

Hearn: Klitschko няма да се върне в Обединеното кралство за реванш с Joshua

Hearn: Klitschko няма да се върне в Обединеното кралство за реванш с Joshua
"Ако не се бием с Klitschko, ще се бием с Kubrat Pulev на 28-ми октомври в Кардиф"
Новини » юли 4, 2017 (0)
цялата новина