Зареждане

Владимир Кличко се включва към отбраната на Киев

Владимир Кличко се включва към отбраната на Киев
Публикувано на: Февруари 3, 2022 в 10:00 ч
Бившият украински шампион по бокс в тежка категория Владимир Кличко подаде заявление и документи за присъединяване към бригадата за териториална отбрана на Киев. Това разказа брат му Виталий, който е кмет на Киев. 

В последните седмици Виталий Кличко не спира да говори, че е готов да воюва срещу Русия. Напражението между Украйна и Русия се изостря, но остава впечатление, че това най-вече идва от САЩ и западните медии.

Вижте още - Виталий Кличко: Ще се бия на първите редици срещу Русия​​​

Не спира да се говори, че всеки момент Русия ще нахлуе в Украйна, но тва все още не се е случило. Виталий не спира да благодари на тези, които подкрепят Украйна и споделя, че бъдещето на родината му е в европейско семейство.  

В своя акаунт в социалните мрежи Виталий написа:

„Приятели, дойдох да проверя как върви консултантската работа с доброволци в първия център за набиране на запасняци, който беше създаден в столицата. 

Брат ми Владимир Кличко подаде заявление и документи . Той се присъединява към бригадата за териториална отбрана на град Киев “, написа Виталий в своя Instagram. 

Владимир Кличко направи 69 двубоя в бокса, като записа 64 победи и 5 поражения. Той държеше шампионските колани на WBO, IBF, IBO и WBA. През 2017 г. боксьорът сложи край на кариерата си, след като загуби от британеца Антъни Джошуа с нокаут. 





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес