Зареждане

Вижте рядко срещани кадри от тренировка на Rocky Marciano

Вижте рядко срещани кадри от тренировка на Rocky Marciano
Публикувано на: Юни 16, 2017 в 12:30 ч
 
Въпреки че Floyd Mayweather има впечатляващ рекорд от 49 победи и 0 загуби, в историята има един бокьор, които е постигнал това много преди "Money".
 
Едно от вдъхновенията за филма "Rocky", ‘Rock from Brockton’ Rocky Marciano попада в историята като един от най-големите шампиони на всички времена. Известен със срамежливия си и скучен стил, той е доста дребен (1,79см) в сравнение с днешните стандарти в тежка категория, но успява защити титлата си шест поредни пъти и да запише впечатляващия рекорд от 49 победи и 0 загуби, 43 от които с нокаут. 
 
Освен това, той печели "Fighter of the Year" на списание "Ring Magazine" три поредни години между 1952-ра и 1954-та. През 2006-та година ESPN обявява победата му с нокаут през 1952-ра година над Jersey Joe Walcott като най-великата.
 
За съжаление, през август 1969-та година, животът на члена на "Залата на славата" е прекъснат преждевременно, когато той е на борда на частен самолет, който се разбива, докато се опитвал да се приземи спешно в Айова поради лоши метеорологични условия. Той намира смъртта си на 45 години. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес