Зареждане

Виталий Кличко обяви развод със съпругата си

Виталий Кличко обяви развод със съпругата си
Публикувано на: Август 16, 2022 в 01:00 ч
Трикратният световен шампион в тежка категория и член на Международната боксова зала на славата, а сега кмет на Киев, украинецът Виталий Кличко обяви развод със съпругата си Наталия след 26 години брак. 

„Не е тайна, че от много години живеем не само в различни градове, но и в държави. Много години, различни интереси и различни животни. И решихме да го направим официално. 

Това е желанието и на двете страни. Все още имаме добри отношения, уважаваме се, децата вече са възрастни и животът продължава“, споделя Кличко. 

Виталий и Наталия имат три деца. Син Егор-Даниел (2000), дъщеря Елизабет-Виктория (2002) и син Максим (2005). Съпругата на боксьора в момента живее в Германия, а децата учат в чужбина. 

В момента Кличко се е посветил на кариерата си в политиката и не спира да бъде активен в социалните мрежи по време на войната с Русия. Като боксьор Кличко спечели няколко световни титли в тежка категория. 

Той притежава титлата на Световната боксова организация (WBO) от 1999 до 2000 г., титлата на списание Ring от 2004 до 2005 г. и титлата на Световния боксов съвет (WBC) два пъти между 2004 и 2013 година.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес