Зареждане

Василий Ломаченко избухва в сълзи след загубата от Девин Хейни

Василий Ломаченко избухва в сълзи след загубата от Девин Хейни
Публикувано на: Май 21, 2023 в 20:27 ч
Васил Ломаченко се разплака, когато се прибра в съблекалнята след единодушното си поражение от Девин Хейни в събота вечер.

В края на много оспорван двубой завършил с единодушно мнение на съдиите, което някои фенове определиха като "грабеж".

Двубоят започна с агресивно и бързо начало от страна на Хейни в първата минута, който още в самото начало закова противника си с няколко забележителни удара в главата и тялото.

Ломаченко отговори, като използва бързата си работа с крака, за да намери път покрай удара на Хейни, скъсявайки дистанция, където започна да пуска комбинирани удари.

Въпреки че е известен с това, че започва бавно, украинецът изненада американеца, като не губеше време, за да влезе в действие.

Битката беше много оспорвана, като и двамата имаха своите силни моменти.

Съдийските оценки бяха 116-112, 115-113, 115-113, всички в полза на Хейни за единодушно решение.

В непосредствената си реакция Лома заяви:

"Не искам да говоря за това. Всички хора виждат какво се случи днес. Не мога да говоря за това в момента, просто това не е удобен момент за мен".


По-късно той беше видян да се връща в съблекалнята си и да избухва в сълзи, което бе показателно колко много значеше за него този двубой.

По-късно Лома обясни:

"Просто си спомних, че синът ми днес ми се обади седем пъти и всеки път ми казваше: "И новият шампион си ти." Спомних си този момент, беше ми много тежко".

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес