Зареждане

Вандерлей Силва приветства боксов сблъсък със заклетия си враг 'Rampage'

Вандерлей Силва приветства боксов сблъсък със заклетия си враг 'Rampage'
Публикувано на: Февруари 14, 2024 в 14:05 ч
Вандерлей Силва е готов да се бие с "Rampage" Джаксън за пети и последен път.

По време на неотдавнашното си участие в предаването The MMA Hour с Ариел Хелвани " Rampage" изрази интерес към реванш с Рашад Евънс и " The Axe Murderer" в боксовия ринг, след като направи професионалния си боксов дебют срещу бившия световен шампион на WBO в тежка категория Шанън Бригс на 1 юни в Катар.

"Не бих могъл да се събудя с по-добра новина", заяви Силва чрез видеоклип, публикуван от бразилската журналистка Ана Хиса. "Моят заклет враг Куинтън Джаксън ще направи своя боксов дебют и вече заяви, че има намерение да направи пети бой с Вандерлей Силва. Мисля, че това е повече от справедливо, защото аз го нокаутирах два пъти, а и той ме победи два пъти. Така че ще проведем петата битка в бокса."Историята на "Rampage" срещу Вандерлей."


'Rampage' и Силва са се изправяли един срещу друг четири пъти в три различни промоции, датиращи от 2003 г. насам. Първите две срещи се проведоха под знамето на PRIDE FC, където Силва постигна две победи над Джаксън с нокаут. След четири години те се срещат за трети път в октагона на UFC 94 през декември 2008 г. Този път "Rampage" се наложи с брутален нокаут в първия рунд над " The Axe Murderer".

Джаксън изравни серията на 2-2 с още един нокаут, този път в клетката на Bellator 15 години след първата им среща в Токио.

"Приготви се, Куинтън Джаксън, твоето време идва", каза Силва. "Предизвикателството е повече от прието. Вандерлей отново ще те закачи на въжетата. Приготви се".


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес