Зареждане

Усик срещу Чисора през март

Усик срещу Чисора през март
Публикувано на: Февруари 1, 2020 в 08:36 ч
Уисилият на непобедения украински боксьор Александър Усик да се изправи срещу Антъни Джошуа в тежката категория явно няма да се увенчаят с успех поне засега.

Затова пък най-вероятно ще се изправи срещу Дерек Чисора.

Мениджърът на Джошуа и Усик сподели последните новини около двамата боксьори.

"Общо взето за момента се очертава Кубрат Пулев да е пръв. Но разбира се WBO искат да знаят какво се случва с Усик, тъй като той е задължителния им претендент."

За момента Пулев най-вероятно ще се изправи срещ Джошуа през май или юни, а най-вероятната локация се очертава Лондон.

Следващият двубой на Усик най-вероятно ще бъде на 28-ми март с Чисора. Това ще бъде стъпка на утвърждаване на Усик в тежката категория, който през октомври дебютира с победа над Чаз Уидърспун.

Срещу Чисора, Усик ще намери бивш претендент за титлата с три поредни победи, включително две поредни с нокаут. При победа украинецът ще си гарантира мястото за двубой за титлата.

"Ще направим Уиск срещу Чисора, надявам се през март, а след това Джошуа срещу Пулев през май или юни," каза още Хърн. "Победителите от тези двубои ще се бият по-късно през годината."

Звучи добре и само едно нещо може да изкара плановете извън предначертаните - ако Джошуа тръгне да преследва победителя от реванша между Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес