Зареждане

Усик откупи излъчването на реванша с Джошуа за безплатно шоу в Украйна

Усик откупи излъчването на реванша с Джошуа за безплатно шоу в Украйна
Публикувано на: Август 5, 2022 в 05:00 ч
Александър Усик купи излъчването на реванша си с британеца Антъни Джошуа в името на безплатно шоу в Украйна. Припомняме, че реваншът Усик-Джошуа ще се проведе на 20 август в Саудитска Арабия и ще оглави боксовата вечер от промоционалната компания Matchroom.

Световният шампион на WBA Super, IBF и WBO в тежка категория вече надигра Джошуа един път, а сега ще се опита да го повтори. Първата битка между двамата се проведе през септември 2021 г. в град Тотнъм (Великобритания). Усик беше аутсайдер, но въпреки това спечели с решение на съдиите.

Така той стана един от малкото бойци в историята на спорта, които спечелиха колани в полутежка и тежка категория. Сега Усик е решил да се реваншира на родината си и заради него украинците ще гледат безплатно битката.

„Това е подарък от Александър Усик. Tой получава правата за парите си и иска да ги даде безплатно на целия украински народ. 

Всеки човек в Украйна ще може да гледа тази битка на живо“, написа промоутърът на боеца Александър Красюк в социалните мрежи. 

Ще успее ли Усик да се справи с Джошуа за втори път ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес