Зареждане

Усик към Фюри: Приемам, шкембе, но ще дариш милион на Украйна!

Усик към Фюри: Приемам, шкембе, но ще дариш милион на Украйна!
Публикувано на: Март 11, 2023 в 19:00 ч
Александър Усик прие офертата на Тайсън Фюри.

Вижте още - Тайсън Фюри към Усик: Искам 70 % от приходите!​​​

Шампионът в тежка категория на WBC сподели, че няма да се бие с Усик, ако не прибере 70 % от приходите. "Циганският крал" каза, че това е предложение, което не подлежи на обсъждане. Явно Усик и неговите хора не искат битката да пропадне и заради това приемат тази оферта.

Усик ще вземе само 30 % от приходите на битката. В социалните мрежи Александър сподели, че е готов да се бие с Фюри на 29-ти април във Великобритания. Той обаче има условие, което гласи, че Фюри трябва да преведе 1 милион дарение на Украйна.

Това трябва да се случи веднага след битката.

„Хей, шкембе, приемам предложението ти за 70 на 30%. Ще изляза на ринга на Уембли на 29 април.

Но вие ще обещаете да дарите £1 милион на Украйна веднага след битката. И за всеки ден забавяне плащате 1% от хонорара си в полза на украинците. 

Съгласен ?", каза Усик в социалните мрежи.

Президентът на Световната боксова асоциация (WBA) Жилберто Мендоса получи потвърждение от отборите на Александър Усик и Тайсън Фюри, че е постигнато споразумение между тях за разпределението на хонорарите.

Според пресслужбата на WBA страните са поискали време за финализиране на договорите и приключване на сделката. Това показва, че битката е официална.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес