Зареждане

Уайт към Уайлдър: Не си никакъв убиец, а прост наркоман

Уайт към Уайлдър: Не си никакъв убиец, а прост наркоман
Публикувано на: Април 16, 2019 в 07:37 ч
Претендентът Дилиън Уайт е изненадан от някои от последните думи на шампиона в тежката категория на WBC, Дионтей Уайлдър.

В няколко поредни интервюта, Уайлдър сподели че е готов да убие някого на ринга. В действителност американецът е нокатирал почти всички опоненти, срещу които се е изправял, като 39 от 41 негови победи не стигат до съдийско решение.

Следващата битка на Уайлдър е срещу Доминик Брийзъл на 18-ти май в Ню Йорк.

Именно за нея Уайлдър бе споделил, че няма да изпитва угризения, ако Брийзъл умре от травмите след тази битка.

Уайт в същото време настоява да бъде признат за задължителен претендент за титлата срещу победителя от двубоя между Брийзъл и Уайлдър.

Затова и Уайт се включ в коментарите относно предстоящата битка.

"Това е лесен двубой. Уайлдър ще разбие Брийзъл. Него го е страх. Гледах на пресконференцията лицето на Брийзъл - той направо трепереше. Уайлдър и там каза 'Чувам как ти тупти сърцето. Аз съм убиец. Никога не си се изправял срещу убиец'. Какви ги говориш? Това е бокс, не си убиец. Не си наемник. Това е бокс. Този и голям глупак.

Уайлдър е наркоман. Наркоманите говорят такива наркомански глупости и правят наркомански неща. Те са отчаяни и правят отчаяни неща, говорят отчаяни неща - затова Уайлдър е наркоман. Той е уплашен. Има нужда да говори такива работи сам на себе си, за да си вдигне самочувствието. Реално си говори сам."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес