Зареждане

Уайлдър загатна, че ще се опита да убие Фюри

Уайлдър загатна, че ще се опита да убие Фюри
Публикувано на: Юни 18, 2021 в 10:00 ч
Бившият шампион в тежка категория на WBC Дионтей Уайлдър иска да убие Тайсън Фюри. Двамата ще направят третата си битка в края на юли в САЩ. Преди няколко дни на пресконференция двамата застанаха лице в лице и не отделиха поглед един от друг над 6 минути. Напрежението се усещаше и Уайлдър сподели, че не иска да прави циркове преди срещата.

В миналото "Bronze Bomber" често говореше, че иска да убие боксьор на ринга. Това му донесе много критика, но въпреки критиките Уайлдър все още иска това. В началото на миналата година във втората им битка Уайлдър загуби тежко от Фюри. Той все още вярва, че Фюри измамил и бил със скрито оръжие в ръкавиците си.

Очаква ни една много интересна трета битка, в която Уайлдър ще търси убийството. Ето какво сподели Дионтей в интервю за медиите в САЩ:

Искам да направя нещо повече от това просто да го нокаутирам. Хората знаят за какво говоря. Мисля, че Тайсън Фюри е човекът, който да задоволи жаждата ми да искам едно конкретно нещо. Ако сте мои фенове и ме следите през годините, тогава се сещате за какво говоря. 

Ще оставя на Фюри да прави цирка преди битката. Ще го оставя той да прави рекламата. 

Какво ще се случи в битката ?


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес