Зареждане

Уайлдър: Този път Фюри няма да се изправи

Уайлдър: Този път Фюри няма да се изправи
Публикувано на: Януари 14, 2020 в 07:41 ч
Снимки: Boxingscene
Деонтей Уайлдър има пълно право да вярва, че ще завърши това, което е започнал преди близо 15 месеца.

Нещата не вървяха изцяло по план, когато непобеденият шампион в тежка категория се сблъска с Тайсън Фюри, като се наложи да разчита на двойка късни нокдаунди, за да се размине с равенството, в страхотния им двубой от декември 2018 г. в Лос Анджелис. Това отвори ново предизвикателство пред Уайлдър, който или бе трупясвал почти всеки противник, с когото се е сблъскал до днес. Този път той планира да добави името на Фюри към списъка с жертви, когато двамата се срещнат на 22 февруари в MGM Grand в Лас Вегас.

"Всички знаем, реванши ... Винаги съм фокусиран при тях, защото съм бил на ринга със същите опоненти преди", каза Уайлдър (42-0-1, 41КО) по време на пресконференцията в понеделник следобед в Лос Анджелис, за да обсъди Pay-Per-View събитието, което ще бъде съвместно между ESPN и Fox Sports. „Разбирам какво са способни да правят и какво планират да правят. Аз взимам тази информация от първия двубой и я имплементирам по време на тренировъчния на лагер за следващата битка."
 

Фюри (29-0-1, 20КО) е едва един от двамата боксьори, които успяват да стигнат до съдийско решение с Уайлдър. Единственият друг в тежка категория, който го направи, беше Бърмейн Стивърн, когото американеца надигра по точки, за да спечели титлата си в тежка категория преди пет години. Реваншът им завърши много по-бързо - Уайлдър отбеляза три нокдауна преди да победи с нокаут в 1-ви рунд.

Уайлдър също успя да си свърши бързо работата в реванша си с Луис Ортис, като спря кубинския претендент в Маями в седмия рунд миналия ноември, три рунда по-бързо, отколкото когато изигра 10 рунда в битката им през март 2018 г.
 
Ще успее ли да запише поредния нокаут обаче при втория двубой с Фюри, след като и англичанина има подобен успех при реваншите?

„Готов съм повече от всякога за този двубой“, категоричен е Уайлдър, който прави 11-та защита на титлата си. „Казах на Фюри преди две години, че ще го покръстя. И направих точно това. Да се вдигнеш е част от кръщението и той направи точно това.

„Този път е различна история. Този път това се нарича „недовършена работа“. Този път обаче той няма да се изправи."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес