Зареждане

Уайлдър: Тайсън Фюри излъга, че е с COVID

Уайлдър: Тайсън Фюри излъга, че е с COVID
Публикувано на: Септември 17, 2021 в 04:00 ч
Дионтей Уайлдър все още вярва, че Тайсън Фюри излъгал, че бил с COVID-19. Двамата трябваше да се бият преди няколко месеца в САЩ, но Фюри се оттегли. Тогава той разкри, че се заразил с коронавирус, въпреки че бил ваксиниран.

Тогава "Bronze Bomber" не повярва в историята на Фюри и сподели, че това било лъжа, за да избяга от битката. За щастие двамата получиха нова дата и ще мерят сили в началото на следващия месец в Лас Вегас. Уайлдър ще има шанс да отмъсти и да си върне титлата в тежка категория на WBC.

В началото на 2020 година Фюри доминира над Уайлдър и го победи с нокаут. Сега е време за трилогия и Уайлдър каза следното пред медиите за своя съперник:

Толкова много хора починаха от COVID. Ужасно е да чуваме как някои хора го ползват като оправдание. Дано горят в ада за това свое дело. Те си противоречат толкова много пъти и това е смешно. Този пич Фюри каза, че имал COVID, но след това можехме да го видим на толкова много места. 

Тайсън се опитва да избяга от мен от юли миналата година. Той плати стотици хиляди долари, за да се опита да ме избегне. Той измисли толкова много оправдания, за да се опита да ме избегне. Ако не се бие с мен, трябва да се откаже от колана си.

Ще я има ли трилогията ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес