Зареждане

Уайлдър: Остават ми максимум 6 години

Уайлдър: Остават ми максимум 6 години
Публикувано на: Ноември 13, 2019 в 16:53 ч
Ако нещата вървят по плановете на Дионте Уайлдър, то животът му ще започне на 40.

Бронзовият медалист от Олимпиадата през 2008-ма в момента се готви за реванш с Луис Ортиз и от дълго време прави планове за живота си след бокса.

"Още максимум шест години и ще прекратя кариерата си," каза Уайлдър на пресконференция. "Хубаво е, че отборът, с който стартирах е отборът, с който ще финиширам."

Под отборът той визира главния си треньор Джей Дийс, който е до Уайлдър откакто американеца слага първия си чифт ръкавици. Неговите приключения в спорта го учат на достатъчно уроци, че през 2008-ма да стане единствения американец, който носи у дома медал от Олимпиадата.


"В началото на кариерата ми имах план за нещата. Не мога да кажа, че всичко мина както беше планирано. В истинския живот нещата не стават така. Хубаво е, че имам хора около мен, които носят моите интереси с сърцата си. Това са хората, които планираха началото на моята кариера и планират нейния край. Мисля, че краят ще е по-сладък от началото.

В началото имаш големи задачи пред себе си и не знаеш накъде ще те поведе пътя. Направих възможно най-доброто, на което бях способен в тежката категория. Донесох много вълнения. Вкарах много драма."

Драма може и да има и след кариерата, но този път не в ринга.

"Моята страст е актьорското майсторство," допълни Уайлдър, който има няколко епизодични роли. "Ще търся повече ангажираност там.

Освен това съм сертифициран водолаз. Ще гледам да прекарвам повече време със семейството си и ще си отгледам децата."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес