Зареждане

Уайлдър готов за битка през декември?

Уайлдър готов за битка през декември?
Публикувано на: Октомври 23, 2020 в 12:59 ч
След като вчера Еди Хърн се запита какво се случва с Дионтей Уайлдър, който беше изключително активен пред медиите докато беше шампион, а сега няма никаква вест от него, днес неговия тренировъчен партньор Рафаел Акпейори сподели, че бившия носител на титлата в тежката категория на WBC е готов да се изправи срещу Тайсън Фюри през декември.

Вижте също: Дионтей Уайлдър изчезна, може би иска да се пенсионира

През февруари Фюри спря Уайлдър в 7 рунда и взе титлата му в Лас Вегас.

Уайлдър поиска моментален реванш и с това си подсигури трета битка помежду им.

Заради пандемията от коронавирус обаче, третата битка бе отлагана няколко пъти, като последната обсъждана дата остана 19 декември.

Продължилата дълго световна пандемия попречи на двата отбора да седнат и да се концентрират върху битката, датата и локацията.


На Фюри обаче му омръзна да чака и вече планира да направи двубой срещу все още неясен противник на 5 декември.

Фюри и неговия отбор считат, че клаузата за реванш с Уайлдър вече е изтекла и продължават напред с други свои планове.

Акпейори обаче, който се вижда всяка седмица с Уайлдър, каза че приятелят му е напълно готов да се бие с Фюри през декември.

"Казвам от името на Дионтей, че той е готов да се бие през декември. Не съм намесен в преговорите, но знам от самия него, че е подготвен. Дионтей очаква битка Уайлдър-Фюри през декември. Това му е било казано и той за това тренира. Фюри има договор за реванш и трябва да се покаже на боксовия ринг в тази дата. Дионтей ще се яви, това мога да ви кажа. Говоря с него всяка седмица.

Той е във форма, не сме правили спаринг все още, но тренираме заедно. Имаме много силово-кондиоцонна подготовка заедно, защото сме при един треньор. Той е атлет, супер-човек и има уникална физика."

Дали Уайлдър скоро ще излезе от скривалището си и ще го видим на ринга през декември?

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес