Зареждане

Tyson Fury твърди, че свалил 7 пъти Jarrell Miller по време на спаринг

Tyson Fury твърди, че свалил 7 пъти Jarrell Miller по време на спаринг
Публикувано на: Февруари 17, 2019 в 21:55 ч
Tyson Fury се похвали, че успял да свали на земята 7 пъти Jarrell Miller през 2011 година. Miller ще се бие срещу Anthony Joshua на 1-ви юни в Медисън Скуеър Гардън, но бившия шампион не е впечатлен от способностите на Miller. Ето какво сподели пред The Sun, Tyson Fury за въпросната тренировка, която провели с "Big Baby" през 2011 година:



Прибрах се в Morecambe и ми трябваше спаринг партньор. Тогава се сетих за Jarrell Miller и си помислих, че той е добра опция. Очевидно не бях шампион тогава. Той прие предложението и дойде при мен, като двамата проведохме спаринг в местна зала. Няма да навлизам в детайли, но го бях наел за две седмици спаринги, а успях да го изпратя у дома едва след първия ден. Успях да го сваля на земята цели 7 пъти и го изпратих в САЩ още след края на първия ден. 

Мисля, че битката между него и Joshua е добра, защото и двамата нямат загуба. Нека най-добрият победи. Аз и Jarrell се подобрихме доста след 2011 година. Той е добро момче и се познаваме от доста време. Пожелавам му всичко най-добро, но искам Anthony Joshua да го нокаутира, защото е мой сънародник. 








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес