Зареждане

Tyson Fury разкри, че ще се бие 3 пъти в рамките на 6 месеца

Tyson Fury разкри, че ще се бие 3 пъти в рамките на 6 месеца
Публикувано на: Май 3, 2019 в 00:54 ч
Бившия шампион в тежка категория Tyson Fury разкри, че ще се бие отново на 28-ми септември тази година. В момента той се готви за предстоящата си битка с Tom Schwarz, която ще се проведе на 15-ти юни в Невада. Fury (27-0-1, 19 KOs) все още няма опонент за септември, но е малко вероятно той да се изправи отново срещу Deontay Wilder на тази дата. В интервю за BT Sport, Fury сподели, че иска да се бие 3 пъти в рамките на 6 месеца:



Ще се бия отново на 28-ми септември. В рамките на 6 месеца ще се бия 3 пъти и вече имам дати. Няма да правя грешката, която Wladimir Klitschko направи и няма да подценя Tom. Това не е лесна битка. Ще се бия срещу млад лъв, който иска да ме нокаутира. Той успява да спечели 16 от 24-те си победи с нокаут. Мисля, че той е добър боксьор. Не мисля, че има боец, който може да ме надиграе. 

Аз съм най-елитния боксьор на планетата. Tom ще трябва да ме нокаутира, ако иска да победи. Deontay Wilder ме свали два пъти и може Tom Schwarz и той да ме свали. Ще тренирам като троянски войн, както винаги съм го правил. Това е Англия срещу Германия. Едно от най-големите съперничества на планетата. 







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес