Зареждане

Tyson Fury: Andy Ruiz ще победи Joshua отново, защото е по-добър боксьор

Tyson Fury: Andy Ruiz ще победи Joshua отново, защото е по-добър боксьор
Публикувано на: Юни 12, 2019 в 21:00 ч
Tyson Fury вярва, че Andy Ruiz ще успее да защити титлите си и отново ще победи Anthony Joshua във втората битка между двамата, която се очаква да се случи в края на годината. Joshua беше огромен фаворит в битката, но не го показа с играта си на ринга и загуби с нокаут в седмия рунд. За щастие на бившия шампион в договора има клауза за незабавен реванш и той ще може да си върне поясите. Fury не е убеден, че това ще се случи и смята, че Joshua ще загуби отново, защото не е по-добър боксьор:


Ще видим същото и във втората битка. Joshua ще загуби, защото не е по-добър боксьор от Ruiz. Joshua трябва да се опита да го нокаутира възможно най-бързо. Той успя да го свали в нокдаун в третия рунд, но вижте какво направи дребния, дебел мексиканец. Стана от пода и започна да влиза в размени. 

Ruiz беше свален и отново ще бъде свален. Той го удари с чист удар и го свали. Joshua трябва да го свали, а след това да опита да се справи с него и то бързо. Joshua не е по-добър боксьор, защото той няма по-добра игра с крака, бързина и по-добрите удари. Joshua винаги ще бъде втори във всички класации. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес