Зареждане

Треньорът на James DeGale: Chris Eubank не е достатъчно добър

Треньорът на James DeGale: Chris Eubank не е достатъчно добър
Публикувано на: Февруари 1, 2017 в 10:02 ч
 
Шампионът на IBF в категория супер-средна James DeGale си взе заслужена почивка, като сега всеки очаква да разбере, срещу кого ще се изправи той в следващия си двубой.


Треньорът на лондончанина Jim McDonnell взе отношение по темата, заявявайки, че би искал да види своя възпитаник в изцяло британски двубой.

“Бих искал той да се завърне у дома. Всички ще иска да видят да го видят срещу George Groves. Това е равностоен двубой, като между тях има много съперничество и история. Groves иска да се бие с Fedor Chudinov, но те му предлагат смешни пари за такъв мач. Той ще получи големите пари, ако се изправи срещу James DeGale, но и вероятно си мисли, че ако спечели титлата на WBA, той ще получи равни пари с James.”

“Callum Smith чука на вратата, като той щеше да е задължителен претендент, ако James бе спечелил пояса на WBC. Не мисля обаче, че мач със Chris Eubank Jr ще се случи. Първо, не смятам, че той е достатъчно добър. И второ - неговият баща не спира да говори глупости. Eubank имаше един мач срещу боксьор с добър актив - Billy Joe Saunders и бе тотално скалпиран. Бих предпочел James да се бие със Callum Smith. Eubank не е Andre Dirrell или Badou Jack. Освен това смятам, че така или иначе, той е повече боксьор от средна категория”, добави McDonnell.

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес