Зареждане

Готвят Billy Joe Saunders и James DeGale за 15-ти септември

Готвят Billy Joe Saunders и James DeGale за 15-ти септември
Публикувано на: Юни 21, 2018 в 08:27 ч

Frank Warren разглежда идеята да срещне двамата олимпийски съотборници един срещу друг на 15-ти септември в Лондон.

Той обмисля как да накара WBO шампиона в средна категория Billy Joe Saunders да качи килограми, за да предизвика IBF шампиона в суперсредна категория James DeGale.

За да се случи битката, Saunders ще трябва да качи около 4 килограма.

Saunders на два пъти трябваше да се бие тази година срещу Martin Murray, като обаче това така и не се случи заради контузии.

Сега се очаква да бъде готов през септември.

DeGale, който спечели златото на олимпийските игри през 2008-ма, напоследък изпитва трудности на ринга. През декември беше неприятно изненадан от Caleb Truax, като в последствие, макар и изключително трудно, все пак успя да си възвърне титлата.

Saunders последно се би през декември, когато показа най-доброто си представяне, доминирайки и спечелвайки срещата с David Lemieux със съдийско решение.

Warren изглежда няма нищо против двамата да излязат за двубой:

"Ще трябва да качи килограми, за да се случи това - ще видим дали ще успеем."

"Има много варианти, но това ще бъде доста добра среща. Сигурен съм, че феновете ще бъдат заинтересовани. Към момента имаме наистина и други бойци като вариант. Трябва през уикенда да седнем с Bill и да решим какво ще правим."

Saunders трябваше да се бие с Gennady Golovkin на 25-ти август, но срещата отпадна след като GGG се договори за реванш с Canelo Alvarez за 15-ти септември.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес