Зареждане

Треньор на Кобрата: Той е здраво момче, което се труди усилено

Треньор на Кобрата: Той е здраво момче, което се труди усилено
Публикувано на: Октомври 10, 2019 в 00:00 ч
Кубрат Пулев се завръща на ринга и ще се боксира срещу бившият затворник Rydell Booker на 9-ти ноември в Калифорния. Битката между двамата вече е официална и ще бъде втора за Кобрата през тази година. Пулев се намира в серия от 7 поредни победи и в своята последна битка успя да нокаутира Bogdan Dinu през март тази година.

Той имаше доста главоболия след битката, защото си позволи да целуне репортерка и за кратко от атлетическата комисия му отнеха лиценза. Сега всичко е точно с него и той ще брани статута на задължителен претендент за титлатa на IBF. Победата тук ще затвърди Кубрат като заплаха за шампиона, който ще бъде излъчен в битката между Andy Ruiz и Anthony Joshua през декември.

В своя тренировъчен лагер Кобрата работи с Angel "Memo" Heredia, който е кондиционен треньор. Heredia е впечатлен от нашето момче и споделя, че той е много здрав и се труди усилено:

Имал съм няколко срещи с него и щяхме да работим заедно преди в Германия, когато той щеше да се бие срещу Hughie Fury. Тогава нещата не се случиха, но сега се получи. Срещнахме се преди време с неговия мениджър и той каза, че е време да задействаме нещата, защото Пулев е задължителен претендент за битка с победителя от Joshua срещу Ruiz.

Те ще се бият през декември, а Кубрат най-вероятно ще се бие с победителя през май 2020 година. Той трябваше да остане активен и затова избра да се бие през ноември, а след това ще бъде готов за победителя. В момента работим по неговата кондиция. Пулев е много здраво момче и работи много усилено. Искаме да увеличим неговата издръжливост, както и силата му. 

Това е първи лагер с него и виждам, че той е много добър плувец и спринтьор. Да, този лагер е кратък и ще трае само 8 седмици. Всичко върви добре и в следващия лагер ще тренираме 13 седмици. Ще тренираме повече за сила и ще добавим повече тежести. Ще имаме повече време да работим над това и също ще увеличим неговата скорост. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес