Зареждане

Tony Bellew: Ще ступам Adonis Stevenson

Tony Bellew: Ще ступам Adonis Stevenson
Публикувано на: Май 30, 2018 в 10:11 ч

Tony Bellew (30-2-1, 20KO) твърди, че ще успее да надвие Adonis Stevenson (29-1-1, 24KO), ако някога излязат за реванш.

Двамата се биха в края на 2013-та за WBC титлата на Stevenson, като шампионът тогава успя да спре претендента в шестия рунд.

От отгава Bellew жъне успехи, като последно 'Bomber' дори успя да отбележи победи в тежка категория - две, срещу David Haye.

"Мога да се бия с Tony Bellew и да го ступам отново. Не ми е проблем това да се случи в Англия, в някаква друга категория - пак ще го нокаутирам."

"Ако дойде в моята категория, ще се справя с него в шест рунда. Даже и в 4 мога да го надвия. Няма начин да успее да ме нарани."

Bellew е гледал срещата на Stevenson и Jack от 19-ти май и даде своето мнение:

"Срещата беше добра. Badou Jack показа достатъчно, за да победи според мен. Много добре си свърши работата. Мисля, че беше по-добрият боец. Stevenson все още имаше силата. Дистанцията също му беше добра. Станал е по-бавен обаче."

Бившият WBC шампион добави, че преимуществата, които Stevenson някога е имал над него, вече са се изпарили.

"Няма какво да направи."

"Винаги съм казвал, че преместя ли се в друга категория, ставам различен звяр. Хората започват да го осъзнават. Не казвам, че имам най-добрата техника, но правя някои подобрения, някои определени движения, които другите бойци пропускат. Просто умни ходове, това е всичко."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес