Зареждане

Тайсън Фюри срещу Дилиън Уайт в края на април

Тайсън Фюри срещу Дилиън Уайт в края на април
Публикувано на: Януари 30, 2022 в 01:00 ч
Живата легенда Тайсън Фюри ще брани титлата си в тежка категория на WBC срещу временния шампион Дилиън Уайт. Битката им ще се проведе на 23 април във Великобритания. Все още не е ясно в кой град двамата ще се сблъскат. В САЩ ESPN ще излъчват срещата, а във Великобритания BT Sport.

Фюри ще грабне 32,8 милиона долара, а Уайт ще прибере 8,2 милиона долара. Франк Уорън спечели правата за битката между тях с предложението си от $41 милиона долара.

Тайсън е с рекорд 31-0-1 в бокса и освен титлата ще брани и своя непобеден статут. За последно той победи Дионтей Уайлдър с нокаут през октомври 2021 година. Фюри е спечелил 22 от срещите си с нокаут и се закани, че ще нокаутира и Уайт.

Дилиън от своя страна е с рекорд 28-2 в бокса и идва след победа над Александър Поветкин. Уайт го нокаутира в края на март 2021 година и отмъсти за загубата, която Поветкин му нанесе с нокаут няколко месеца по-рано.

Само Поветкин успя да победи Уайт в последните му 13  битки на ринга. Дилиън печели 19 от срещите си с нокаут и 2-те му загуби са с нокаут.

Кой ще победи ?







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес