Зареждане

Тайсън Фюри ще защитава титлата си срещу Дилиън Уайт

Тайсън Фюри ще защитава титлата си срещу Дилиън Уайт
Публикувано на: Декември 8, 2021 в 09:02 ч
Тайсън Фюри е получил нареждане да защитава шампионската си позиция в тежка категория срещу Дилиън Уайт през пролетта на 2022-ра.

WBC са наредили на шампиона им да се изправи срещу временния им такъв. Битката е планирана да се проведе на територията на Англия.

Това са разочароващи новини за всички, които са се надявали да видят Фюри срещу Александър Усик. Така или иначе обаче Антъни Джошуа няма намерение да се откаже да гони Усик за моментален реванш и сега Фюри ще се озове на ринга срещу Уайт.

Фюри за последно победи Дионтей Уайлдър в 11-тия рунд с нокаут при третата битка помежду им. Преди това той записа победа с ТКО над американеца.

"Gupsy King" държеше титлите на WBA, IBF, WBO, IBO и The Ring, след като победи Владимир Кличко, но след това се оттегли от спорта заради психически проблеми.

Уайтъ пък записа победа с ТКО над Александър Поветкин и така спечели временната титла. Преди това той загуби с ТКО от Поветкин и загуби титлата на WBC. Другата му загуба е с ТКО от Антъни Джошуа. Уайт има победи над имена като Дерек Чисора, Джоузеф Паркър и Оскар Ривас.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес