Зареждане

Тайсън Фюри: Само аз мога да подготвя Джошуа за Усик

Тайсън Фюри: Само аз мога да подготвя Джошуа за Усик
Публикувано на: Юни 16, 2022 в 15:00 ч
Тайсън Фюри сподели мнението си за способността на Антъни Джошуа да спечели битката с Александър Усик под ръководството на новия треньор Робърт Гарсия. Очаква се втората битка между Усик и Джошуа да се проведе през август в Близкия изток.

В края на миналата година Усик успя да се справи с Джошуа насред Лондон. Александър го победи с решение и му отне титлите в тежка категория. Антъни вече е с нов треньор и очаква различен резултат, но Фюри е скептичен.

„Ако Антъни Джошуа не ми позволи да го подготвя за този двубой, тогава Робърт Гарсия и десетките негови видове няма да го накарат да победи Усик. 

Първо, те не го познават. Второ, те не знаят всичките му физически данни. И трето, той не е малък мексиканец, който може да се бие с някого през всичките 15 рунда.

Ако той атакува Усик от първия рунд, опитва се да тласка и да бъде агресивен, той ще издъхне след четири рунда и ще бъде спрян в седмия. 

Но ако дойде в Моркамб Бей, ще го науча какво да прави, за да бъде истински боец и как да се бие с тези малки хора в средна категория. Тогава той ще спечели. 

В противен случай той отново ще загуби. Това ще бъде за втори пореден път и тогава всичко ще свърши “, сподели Фюри за The Sun.

Ще успее ли Джошуа да се справи с Усик ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес