Зареждане

Тайсън Фюри показа бомбите, които ще вкарва на Уайлдър

Тайсън Фюри показа бомбите, които ще вкарва на Уайлдър
Публикувано на: Май 30, 2021 в 00:00 ч
Тайсън Фюри се е отдал на здрава подготовка преди битката с Дионтей Уайлдър. Двамата подписаха договорите за трилогията, която ще се проведе в края на следващия месец в Лас Вегас. Фюри ще се опита да сложи точка на спора и да се затвърди с още 1 победа над Уайлдър.

"Bronze Bomber" от своя страна ще търси отмъщение. Той ще даде всичко от себе си, за да си върне титлата и да отнеме непобедения статут на този, който му нанесе първа загуба.

В миналото видяхме двете битки между двамата, като първата завърши наравно. Във втората битка преди година и няколко месеца Фюри доминира изцяло и спечели с нокаут в 7-мия рунд.


Ще бъде интересно да видим как Уайлдър ще се завърне след първа професионална загуба. Залогът е много голям и за двамата. Фюри трябва да спечели, за да си гарантира битка за обединяване на титлите с Антъни Джошуа.

Уайлдър от своя страна също трябва да спечели, за да спаси кариерата си. В своя акаунт в социалните мрежи Фюри пусна видео, в което тренира и сподели, че готви бомби, които да вкара в тялото на своя съперник:

Няколко удара в кльощавото тяло на Дионтей Уайлдър. Ще го унищожа.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес