Зареждане

Тайсън Фюри може да се завърне за обединителен мач

Тайсън Фюри може да се завърне за обединителен мач
Публикувано на: Април 25, 2022 в 04:00 ч
Тайсън Фюри сподели, че е приключил с бокса, но това може да се промени.

Миналия уикенд в Лондон Фюри успя да нокаутира Дилиън Уайт. Тайсън се представи блестящо и защити титлата в тежка категория на WBC. Фюри остана непобеден и увеличи серията си на 32-0-1 в бокса. На ригна след срещата с Уайт, Фюри сподели, че ще се бие с Франсис Нгану.

"Циганският крал" разкри, че обещал на своята съпруга да спре с бокса още след трилогията с Дионтей Уайлдър. В битката с Уайт, Фюри си заработи 33 милион долара и вече се е уредил за цял живот.

Парис Фюри, която е съпруга на Тайсън разкри, че има само 1 причина, която може да накара нейният съпруг да се качи на ринга за последен път.

„Светът видя, че Тайсън вече е направил достатъчно. Той е най-добрият и го доказа отново. Искам ли Тайсън да приключи с бокса? Да, бих искала това. 

Що се отнася до празничната част след победите, тя е страхотна, но подготовката за битките е нещо ужасно. Предпочитам той да си остане вкъщи. Той няма какво повече да доказва. 

Единствената причина Тайсън да е готов да се върне, е да проведе битка за обединяване на титлите. Това би било единствената причина, защото той вече е доказал всичко “, сподели Парис за talkSPORT. 

Ще се завърне ли Фюри за обединителен мач за титлите в тежка категория ?








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес