Зареждане

Тайсън Фюри е получил отказ за влизане в СAЩ

Тайсън Фюри е получил отказ за влизане в СAЩ
Публикувано на: Юни 19, 2022 в 06:00 ч
Двукратният световен шампион в тежка категория, непобеденият британски боксьор Тайсън Фюри е получил отказ за влизане в Съединените щати, съобщава Daily Mail, цитирайки Sunday World News.

Вижте още - Предупредиха Тайсън Фюри за отношенията му с Даниел Кинахан

Според източника на Фюри е отказан достъп до САЩ поради предполагаеми връзки с престъпния бос Даниел Кинахан. По-рано Фюри беше сниман в Дубай през февруари с Кинахан, който е под санкциите на САЩ.

44-годишният Кинахан е предполагаем ирландски мафиот от Дъблин, който е издирван от правителството на САЩ.

В понеделник, 13 юни, Министерството на финансите обяви санкции срещу Кинахан и други ключови членове на организирана престъпна група, за които се твърди, че са замесени в трафик на наркотици, пране на пари, трафик на огнестрелно оръжие и убийства.

През април властите във Великобритания посъветваха Фюри да прекъсне връзка с Кинахан, защото може да бъде заведен под съдебна отговорност. САЩ са обявили награда от 5 милиона долара за информация, която ще доведе до арести на тримата лидери в клана Кинахан.

Даниел Кинахан е един от тримата най-влиятелни във фамилията. Той е действащ боксов промоутър, който има тесни връзки с криминалния свят и е сочен за един от лидерите на организираната престъпност в Ирландия.
 





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес