Зареждане

Тайсън Фюри: Дионтей Уайлдър няма да ме докосне

Тайсън Фюри: Дионтей Уайлдър няма да ме докосне
Публикувано на: Декември 30, 2019 в 08:00 ч
Тайсън Фюри е уверен преди втората битка с Дионтей Уайлдър, която беше обявена официално за февруари във Вегас. Непобедения британец вярва, че ще си тръгне с вдигнати ръце и златото в тежка категория на WBC. Преди година Фюри успя да доминира в първата им битка, но два пъти падна в нокдаун и това беше достатъчно за съдиите, за да отсъдят равенство.

Фюри оцеля като по чудо в 12-тия рунд, след като Уайлдър го прати в тежък нокдаун. Феновете все още се чудят как той се изправи и Фюри не смята да позволява на шампиона да го удари във втората им битка. Тайсън сподели, че той е по-добрия боксьор и ще победи Уайлдър, който търси само нокаут, защото му липсват уменията:


Уайлдър не прави нищо, което да не сме виждали. Да, той се би с Ортиз и успя да нокаутира този старец, но преди да го направи губеше всеки рунд. Той губи всички рундове, преди да нокаутира опонентите си. Това е като състезание, в което губиш рундовете, докато не нокаутираш конкуренцията. 

Този път няма да ме докосне. Той няма да ми вкара удар и ще го направя да изглежда като идиот. Това ще бъде най-великата битка на нашата ера. Двамата сме непобедени шампиони, които забавляват хората и говорят много. Това е един сблъсък на стилове между британец и американец. 

Гледам всички велики битки от миналото и добрия боксьор винаги побеждава този с тежките удари. Джордж Форман беше с рекорд 40-0 и 27 от победите бяха с нокаут. Той обаче срещна Мохамед Али и видяхме как добрия боксьор победи този с тежките удари. 

Един удар може да промени всичко и в първата битка направих грешка и си платих. Успях да се изправя като феникс от пепелта и завърших срещата. В последната ни битка спечелих 10 рунда, а той 2 и стигнахме до равенство. 

Този път ще бъде различно и аз ще измъкна победата от ръцете на съдиите. Те търсят сила, вдигат много тежести и търсят нокаутите с един удар. Най-важното са уменията и ако ги нямаш на това ниво в бокса, то тогава ще изоставаш, както изоставаше той в първата ни битка. 








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес