Зареждане

Тайсън Фюри: Аз съм най-великият боец на тази ера

Тайсън Фюри: Аз съм най-великият боец на тази ера
Публикувано на: Декември 11, 2021 в 02:00 ч
Живата легенда Тайсън Фюри се обяви за най-великият боец на днешното време. 33-годишния британец е непобеден на ринга и държи титлата в тежка категория на WBC. Преди няколко години Фюри държеше титлите на WBA (Super), IBF, WBO, IBO, след като детронира Владимир Кличко.

Тайсън е линеен шампион в тежка категория и в следващата си битка ще се бие с Дилиън Уайт. Наскоро Уайт нарече Фюри "п*тка" и се закани, че ще го победи на ринга. Това обаче няма как да се случи, гарантира шампиона.

"Gypsy King" е с рекорд 31-0-1 на ринга и печели 22 от срещите си с нокаут. В последните си две битки той нокаутира Дионтей Уайлдър, който е считан за един от най-добрите при тежките. В интервю за медиите Фюри сподели следното за бъдещето си:

Ако някоя битка бъде организирана, тогава ще се случи, а ако не стане, няма да се получи. Имах толкова много битки, които пропаднаха през последните дванадесет месеца. Бог знае с кого ще се бия в следващия ми мач. Трябваше да се бия с Джошуа, но Уайлдър спечели делото и трябваше да се бия с него. 

За мен няма значение кой ще бъде мой съперник. Никога в страната на мечтите му с най-смелите му въображения, няма начин Уайт да ме победи. Не ме е грижа за коланите. Казах ви това преди много, много години. Аз съм WBC, Ring Magazine и линеен шампион. Това е всичко, което ме интересува. 

Останалите наистина не ме интересуват. Обединяването на титлите не значи нищо за мен. Вече спечелих всичките им колани и WBC е най-добрият от всички. Аз съм най-великият боец на нашата ера. Това, че мога да съм безспорен, наистина не означава нищо за мен. Коланите не ме определят. Аз ги определям. 

Ако никога не съм имал колан, пак щях да бъда номер 1 в дивизията. Аз съм млад, свеж, красив, добре изглеждащ и все още свеж като бръснач. Все още има много живот в това старо куче. Аз съм на 33, не на 63 години. Ще видим. Мисля от битка за битка.

Съгласни ли сте ?0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес