Зареждане

Спряха лиценза на Misfits Boxing

Спряха лиценза на Misfits Boxing
Публикувано на: Януари 14, 2024 в 04:00 ч
Лицензът на Misfits Boxing е спрян заради явни нарушения на правилата и разпоредбите на PBA. Misfits Boxing е популярна промоция в боксовата сцена на инфлуенсърите.

От 2022 г. Misfits Boxing е в челните редици на организирането на многобройни боксови събития, водени от инфлуенсъри. Много от тях бяха оглавени от известната звезда от социалните мрежи KSI. Чрез официално изявление в своя X акаунт, PBA оправда спирането на Misfits, цитирайки явни нарушения на правилата и разпоредбите на PBA.

Те обвиниха промоцията, че носи лоша слава на бокса. Съ-президентът на Misfits Boxing Мамс Тейлър вече беше обявил публично намерението си да се присъедини към нов ръководен орган. Misfits Boxing наскоро обяви първото си събитие за 2024 година. То е планирано да се проведе в First Direct Arena в Лийдс, Англия, на 20 януари.

Картата трябва да включва модела от OnlyFans Ел Брук. Решението на PBA не е изненадващо, след като видяхме една от последните галавечери на Misfits Boxing. В нея Дилън Данис и Логан Пол премериха сили в трагична среща, която уж трябваше да бъде по правилата на бокса.

Пол победи Денис с дисквалификация, след като Дилън обърна срещата на ММА. Галавечерите на Misfits Boxing винаги бяха съпътствани с много драма и голяма доза простотия.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес